Accordhecsi Blog

1985 gyártású Honda Accord felújítása és mindennapjai.

Friss topikok

  • roBIKE: Szia! Az első képen látható felninek mi a típusa? Látom viszonylag régi bejegyzés, egész véletlen ... (2016.11.07. 16:22) Rekviem egy álomért
  • AdMiRaL4488: Szervusz! Ne haragudj, hogy kommentben talállak meg, de nem találtam e-mail címet. Tudnál nekem kü... (2013.10.27. 10:33) Breaking news!
  • Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu): Keresem ezúttal a Cool a Verda Civic-es epizódját, ha feltöltené valaki és elküldené a linket, nag... (2011.12.22. 22:15) JDM Pali Karácsonya
  • CannonCTR: Jólvan látom nem unatkoztok ti sem,) (2011.10.07. 02:24) Lökhárító reload
  • CTD: mondjuk a sört megkaptam, azóta meg már esett eső, szal felejtsük el :) (2011.06.25. 07:59) A végjáték

Linkblog

2014.12.13. 19:43 Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu)

Autók mint nők

Most vakarod bizonyára a fejed, mit jelent ez a cím, de ha bele gondolsz az autóknak is van egyféle jellemük, ezt már nagy sikerű Verdák animációs filmben elsütötték már. Most nézzük más szemmel, mi lenne ha az autó típusokat "nőtípusok"-ként analizálnánk. Jöjjön az én verzióm.

 

 

Suzuki Swift

Az átlagnő. Jólnevelt középosztálybeli szülők gyermeke. Életét a forgatókönyv szerint éli, példát vesz szüleiről. Érettségi, irodai munka, férj házasság, gyerekek. Megbízható, kiszámítható, az apróságokat is tudja értékelni. Boldog az agyonhitelezett panelban, beéri nyáron egy lakókocsis horvát nyaralással, egy csokor virág vagy  apró vicces ajándék és a nyakadba ugrik.

 

Toyota Corolla

A csúnyalány. Ő az akit senki nem akart párjának a szalagavató bálon. A feneke lapos, dereka nincs, a haja seprűs, szája vékony, kis tokája is van. Elbánt vele a genetika... A családjának él, kimeríthetetlen háztartási robot. A mindennapok szürkeségében is tökéletesen érzi magát. Nem túl beszédes, jelleme ha van egyáltalán örök titok, észre sem venni, hogy létezik, csak akkor tűnik fel, mikor a porszívót bekapcsolva elnyomja a meccs hangját. Elnézést kér, behoz egy sört, apró mosolyt erőltet arcára és eltűnik a konyha homályában...

 

Alfa Romeo Brera

Az ordas kurva. Hibátlan testtel áldotta meg  a természet, de észben híja van. Ha tehetné őt írná fel az orvos Viagra helyett. Szenvedélyes szerető, sikít, karmol, kifacsarja a férfit. Megbízhatatlan, mindig késik, mindenkivel flörtöl, lépte nyomon meghívatja magát. Csak a külseje érdekli de azért mindent meg is tesz, ezt az aktuális pasi(k) finanszírozzák. Tudod, hogy mással is kefél és a tárcádba is belenyúl, de az eszed rég elvette. Kapuzárási pánikban lévő hímek mindenüket hátrahagyva rohannak a lábai közé, a szakítások vele sosem szépek.

 

Honda Civic

A tinilány. Már a gimiben is minden végzős őt akarta megdugni. 20as évei elején is megmaradt tininek. Rendkívül harsány, ahova berobban rögtön felfigyelnek rá. Szereti a márkás holmikat de ízlése nincs. Hatalmas rikító színű fülkarikákat hord, túlsminkeli magát. Állandóan pörög, folyton vinni kell valahova, pláza, Meki, mozi, butik. Ügyesen kacérkodik, tud bánni a férfival. Észre sem veszik, úgy szívja le a bankkártyát. A pasija meg van győződve, hogy a világ legjobb nőjével jár és csak az övé, de lepippantja  a haverját a próbafülkében míg az sorban áll egy fagyiért.

 

BMW E46

A jó nő. Jól nézet ki 18 évesen, 25 évesen és most is dekoratív 35 éves MILF-ként. Van ízlése, ad magára, de cseppet sem feltűnő. Testét karban tartja, de ésszel is megáldatott. Jól érvényesül társaságban, mindenkivel megtalálja a közös hangot, a pasija büszke rá, szívesen jelenik meg vele. Ennek bizony ára van ez  a nő nem éri be egy panelprolival. Lakóparki kéró alap, saját autó, szpining bérlet, külföldi nyaralás, velness hétvége kéthavonta.

 

VW Passat

A fapina. Egész életében csak a karrierje érdekli, ha tehetné disznóvágásra is kosztümben menne. Totálisan átlagos külsején segít némileg a mutatós ruha, frizura és smink. Sosem mosolyog, legszívesebben munkáról beszél, szívesen használ idegen szavakat, gesztikulál, szeret okosnak látszani, szabadidejében galériákban flangál. Selyemkombinéban fekszik be az ágyba, lefekvés előtt HVG-vagy bestellert olvas, orális szexre képtelenség rávenni, különben is állandó fejfájásra hivatkozik.

 

 Volvo V70

A trampli. Igazi tenyeres talpas, flamand állat. Csak a csontváza nyom vagy 60 kilót. Magas, izmos, fehérbőrü haja vörösesszőke. A középsulit végig kézilabdázta, a férfias járása miatt cikizték, de csak az első eltört orrcsontig...Te meg igent mondtál mikor megkérte a kezed. Amúgy jó kedélyű ha el tudja engedni magát, de mikor lemegy érted a kocsmába hajnali 2 -kor, a zenegép leáll, a haverjaid elnézést kérnek...

 

Toyota Prius

A környezettudatos. Talán a fősulin elszívott jelentős mennyiségű kanabisz hatására módosult tudata miatt igyekszik  a legkisebb biológiai lábnyomot hagyni a bolygón.  Egész évben aktív, hol az atomerőmű ellen tüntet, fakivágáskor a törzshöz kötözi magát, nyaralás közben kimenti Willi-t a gyilkos bálnát. Barátai kivétel nélkül zöldek, természetesen pasija is szakálas bölcsész filozófia szakról és szintén aktivista. Szívesen főz, de főztje ízetlen, bár egészséges. 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://accordhecsi.blog.hu/api/trackback/id/tr276980129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása