Accordhecsi Blog

1985 gyártású Honda Accord felújítása és mindennapjai.

Friss topikok

  • roBIKE: Szia! Az első képen látható felninek mi a típusa? Látom viszonylag régi bejegyzés, egész véletlen ... (2016.11.07. 16:22) Rekviem egy álomért
  • AdMiRaL4488: Szervusz! Ne haragudj, hogy kommentben talállak meg, de nem találtam e-mail címet. Tudnál nekem kü... (2013.10.27. 10:33) Breaking news!
  • Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu): Keresem ezúttal a Cool a Verda Civic-es epizódját, ha feltöltené valaki és elküldené a linket, nag... (2011.12.22. 22:15) JDM Pali Karácsonya
  • CannonCTR: Jólvan látom nem unatkoztok ti sem,) (2011.10.07. 02:24) Lökhárító reload
  • CTD: mondjuk a sört megkaptam, azóta meg már esett eső, szal felejtsük el :) (2011.06.25. 07:59) A végjáték

Linkblog

2011.05.07. 19:10 Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu)

Fény az alagút végén

Eljött a nap, hogy a hátsó ajtó elkészült. Az átvételig még csiszolgattunk, majd kocsiba vártuk magunkat irány a mesterhez. Meg kell mondjam arany kezű Albert Mester remek munkát végzet, igaz három délutánja ráment a vackomra. Nagyon hálás vagyok neki, ígérem György napi partin az első páleszt az ő egészségére gurítom le.

Eljött az ideje a csodaszereknek. Remek találmány az üregelő spray, meghosszabbított szórófejével bárhova beporlaszthatjuk a műgyantás anyagot. A csupasz fémrészek cink spray-el lettek bevonva, előtte a legkisebb rozsdafoltot is megkíséreltük eltávolítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ajtó szárad egy napot a falnak támasztva, csak ez után csavartuk a helyére. A vezetékek behúzása egy villany vezetékkel történt, meg is izzasztotta Gyuri barátom. Előtte én már elvégeztem  a lökhárító alatti rész alvázvédelmét.

 

 

 

A hátsó ajtó peremének és a hátsó sárvédő csiszolása után, már nem maradt más, mint az ablak díszléc és a páralehúzó eltávolítása. Meg kell mondanom ez kifogott rajtunk, még a harmadik generáció szervizkönyve sem volt segítségünkre.  Mindezek ellenére már láttuk a fényt az alagút végén...

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: honda accord spray restaurálás youngtimer üregelő


A bejegyzés trackback címe:

https://accordhecsi.blog.hu/api/trackback/id/tr702884613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása