Accordhecsi Blog

1985 gyártású Honda Accord felújítása és mindennapjai.

Friss topikok

  • roBIKE: Szia! Az első képen látható felninek mi a típusa? Látom viszonylag régi bejegyzés, egész véletlen ... (2016.11.07. 16:22) Rekviem egy álomért
  • AdMiRaL4488: Szervusz! Ne haragudj, hogy kommentben talállak meg, de nem találtam e-mail címet. Tudnál nekem kü... (2013.10.27. 10:33) Breaking news!
  • Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu): Keresem ezúttal a Cool a Verda Civic-es epizódját, ha feltöltené valaki és elküldené a linket, nag... (2011.12.22. 22:15) JDM Pali Karácsonya
  • CannonCTR: Jólvan látom nem unatkoztok ti sem,) (2011.10.07. 02:24) Lökhárító reload
  • CTD: mondjuk a sört megkaptam, azóta meg már esett eső, szal felejtsük el :) (2011.06.25. 07:59) A végjáték

Linkblog

2011.05.06. 22:20 Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu)

Lábadozás

 Mit volt mit tenni, a rozsda rágta hátsó ajtó elkészültéig is haladni kellett  a munkálatoknak.  Csiszolni volt mit az autón, a hátsó rész kivételével az autó többi részén ott duruzsolt a rezgőcsiszoló. Mert mi is kell ehhez  a munkához. Egy 3000 Ft-os praktikeres rezgőcsiszoló, 180-as csiszolópapír és Steffl védőital.

 

 

Az oldal díszlécek eltávolításával szerencsére nem volt gond, a lemez is hibátlan volt, annak ellenére, hogy jelentős mennyiségű por került alá. A tetőbe mélyedő díszcsíknál is hasonló volt a helyzet, nem igényelt a csiszoláson kívül más munkát. A karosszéria többi részén is csak egy egy apró mélyedés igényelt gittet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden hónap első szerdáján közösségi életet élek motoros klubos ismerőseimmel, szabadnapot tartottam. A jól sikerült este után már el is nyúltunk a TV előtt a párommal, csörög a telefon. Gyuri barátom lelkesen számolt be napi munkálatairól. Lebontotta a hátsó lökhárítót, szerencsére ép lemezfelületet talált ott is. Sajnos a vonóhorog csatlakozó kifogott rajta, a csavart el kellet vágnia de a vezetékek is áldozatul estek a vágókorongnak. Kiszedte az első lámpákat így már leszerelhetővé vált a díszrács feletti "szemöldök", azon is csak minimális rozsda volt fellelhető.

 

A beszámoló után még közölte, hogy megnéz egy filmet, miközben én már nagyokat pislogtam. Nem tudom honnan ez  a senior kori vitalitás, talán a Viagra mellékhatása, de jól nyomja az Öreg! :D

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: honda accord restaurálás youngtimer


A bejegyzés trackback címe:

https://accordhecsi.blog.hu/api/trackback/id/tr202881458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása