Accordhecsi Blog

1985 gyártású Honda Accord felújítása és mindennapjai.

Friss topikok

  • roBIKE: Szia! Az első képen látható felninek mi a típusa? Látom viszonylag régi bejegyzés, egész véletlen ... (2016.11.07. 16:22) Rekviem egy álomért
  • AdMiRaL4488: Szervusz! Ne haragudj, hogy kommentben talállak meg, de nem találtam e-mail címet. Tudnál nekem kü... (2013.10.27. 10:33) Breaking news!
  • Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu): Keresem ezúttal a Cool a Verda Civic-es epizódját, ha feltöltené valaki és elküldené a linket, nag... (2011.12.22. 22:15) JDM Pali Karácsonya
  • CannonCTR: Jólvan látom nem unatkoztok ti sem,) (2011.10.07. 02:24) Lökhárító reload
  • CTD: mondjuk a sört megkaptam, azóta meg már esett eső, szal felejtsük el :) (2011.06.25. 07:59) A végjáték

Linkblog

2011.07.30. 13:09 Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu)

JDM Pali kalandjai

Vajon ki is ez  a Pali? Karaktere az ország legnépszerűbb Honda fórumán spontán jött létre egy beszólás következményeként. Tulajdonképen egy poszt erejéig, de a sikkere való tekintettel sorozat lett belőle. A történetben számos utalás, személyek, szólások csak erre a közösségre jellemzőek, de remélem így is jól szórakoztok.

 

 

Egy képzeletbeli Hondás naplójából.


JDM Pali 2011.03.21

Üdv Skacok! Beszarás sztorim van! Gondoltam tolok egy kört ma a városban, tankoltam 2000ért, mert a felnik lilára fényezése meg a JDM matricaszett elvitte a benyapénzt, meg a Mekiben nem is keresem halálra magam. Szóval cikázok az M7 bevezetőn a sok hiteles kóreai meg szutyukis sűlthal között, látom egy bazi nagy Audi kombi megy a belsőben vagy két kilóval. Rátapadtam a germán gecire a lökősön feszülő pedobear majdnem csókot nyomott a fostalicska olajkályhájának seggére. Visszakúrtam 4be, úgy huzattam 9ezerig, pont mellé érek, hogy megnézzem magamnak a tagot, hát basszátok meg Lézer Jani ült abban a szarban! Beintettem neki, úgy röhögtem a pofájába!:) Nézek előre, le van zárva a sávom! Majd kinyomtam a padlólemezt, visszakúrtam 3ba, erre bazi nagy csattanás, mögöttem meg kék füst, asszem beszakadt a szelep. Szóltam spanoknak húzzanak már haza, de persze ilyenkor senki nem elérhető. Muterék kifizették a trélert, 30ropi volt, mondtam majd írják a többihez, mert fél évig nem adok haza a rezsibe, mert a kiskunlacházi Honda talira kész kell lennie a vasnak! Honda förevör! Lenyomtam Lézer Janit!


Lázár János blogbejegyzés 2011.03.21

Jövök a testületi ülésből , kicsit meg voltam csúszva időben, de hála a lézerblokkolónak meg a költségtérítésnek, 2 kiló alatt nem megyek az A6al. Imádom ezt a kocsit! Igaz nem egy S8, de legalább a pórnép leszállt a seggemről. Jövök az M7en, 210 re belőve a tempomat, síri csend, keresgélem a Bose hifin a Lánchíd rádiót, erre a külsőből valami régi japán autós, lila kerekekkel, meg üvöltő kipufogóval mutogat mellettem kajla vigyorral. Az utolsó pillanatban vette észre a sávlezárást, azt hittem ott veri telibe a korlátot! Hogy saját szavaimmal éljek : "aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér" .



JDM Pali 211.04.22

Bassza meg lekapott a trafi mikor Lézer Janival fájgtoltam! Anyám elájult a 3kilós csekk láttán. Most árulom a vasat. A trélert már kifizettem muteréknak a hi-fi árából. A lila felniket megtartom. Baszódjon meg az összes politikus!

 

 



JDM Pali 2011.05.01

Konyicsivá Spanok! Jó hírem van! Lehet újra lesz Hondám! Puhítom az ősöket cseréljük el a pecót kisebbre. Minek ez a luxus, tanyázni 60 nm-en hárman, nekem meg nincs verdám! Kurva anyját Lézer Janinak! Nekem elég egy félszoba ággyal, a nídforszpidet is fekve nyomom a laptopon!
Át is néztem a neten a kínálatot, hát szánalom! Nagybeömlős lökhárító meg éndölájsz lámpa? Hol élnek ezek? Most vetítik Mucsaröcsögén a Halálos Iramban?! Én már két éve behegesztettem a sogun szárny lyukjait, a "No Fair" matricát is rég cseréltem "I Love JDM"-re. Hihetetlen, hogy el van maradva ez a sok csíra! Ezeknek az is új hír, hogy kiszállt a Honda az F1 ből! Na lépek is, húzok a Lurdyhoz, Pikacsu Laci haverom kupéjával toljuk ma, remélem nem sokáig meresztem a seggem a jobb 1-be, a kva anyját a Lézer Janinak!

 

JDM Pali 2011.05.02

Konyicsivá Spanok! Micsoda este volt beszarás! Pikacsu Laci haverom késve jött a kúppal, tiszta ideg volt. Aszondja ferdén ragasztotta fel a JDM Kitty matricát az oldalüvegre. Mondtam neki szarjon rá, ez így sokkal menőbb, tegnap láttam az amcsi tesók már egymásra ragasszák őket. Beértünk a Lurdy teremgarázsba, nyomott pár kövér gázt, csak úgy zengett vissza a 5zigen style kipuff hangja. A köcsög biztonsági őr beszólt valamit, de lófaszt nem hallottunk belőle, úgy szólt a kocsiban az 50 Cent. Egy tucat Hondás volt már ott, csupa JDM style! Lesajnálva néztük az Opeles meg BMW-s bagázst, ezek nem tudják még mindig, hogy az autó a Honda Civicnél kezdődik és ér véget. Szánalmas banda! Dumáltam egy jó kis csajjal. Katának hívják, műkörmös a belvárosban. Imádja a Hondákat, rózsaszín S2000 a kedvence! Búcsúzóul neki adtam a Domo kulcstartóm, megígértem, hogy bejelölöm fészbukon ha hazaértem. Már vagy éjfél is elmúlott, krúzolunk a spanommal az Üllőin 2 ben tartjuk a 6000 fordulatot, látom integet a sün álljunk félre. Rohadt köcsög mindenbe belekötött. Fáj neki a 10 centis ültetés meg az 1,5 centi felni kilógás a kaszni alól? Mire észbe kaptunk, már meg is írta a csekket, hogy baszódna meg Lézer Janival együtt! Bejelöltem Katát a fészbukon! Micsoda nap volt!

 

JDM Pali 2011.05.09

Konyicsivá Skacok! Nem semmi éjszakám volt! Tegnap randiztam Katával! Kölcsön kértem Pikacsu Laci kupéját (hogy pontos legyek kisírtam, mert az apjának sem adná költsön). Hisz ismeritek a mondást, "van kocsid, lesz csajod!". Szóval gurulok a Mammuthoz Laci kúpjával, tiszta JDM a gép, vagy ezt már írtam korábban? Nehogy Spartacus legyek! Szóval Kata ott vár a parkolóban, látom messziről a Domóm ott lóg a nyakában, na tudtam én, hogy bejövök a csajnál, nem hiába lájkoltam az összes posztját a fészbukon! Becsüccsen, mutatja az új műkörmeit, leszedte a Playboy nyuszist, Hello Kittyst rakott fel helyette a kedvemért. Felreggelt a flixre is (crxforum.flix.hu), Hondibébibaba névvel! Meg kell hagyni van stílusa a csajnak! Mondom együnk egy mekit, azt lazuljunk. Hajtok le a mélygarázsba, kva nagy reccsenés, leért a JDM toldat! Kiszállok, fogom a fejem, mert alig tartotta valami a spoilert. Lackó ki fog herélni! Fél órát fetrengtem a porban mire feltákoltam valahogy, szerencsére Kata elfoglalta magát, Lédi Gagát hallgatott meg SMS-ezet a barátnőivel a kocsiban. Beülök, kulcs fordít, az önindító meg se mozdul! A nagyzene leszívta az akksit, az autó meg se mozdul! A Repsol Hondás pólóm háta tiszta retek, majd a guta ütött meg. Bezártam a verdát, aztán felmentünk a mekibe. Volt egy csomó kupon nálam, naná, hogy Kata Happy Meal menüt kért ami nem akciós. Egy direkt szűrő árát hagytam a pénztárnál, hogy baszná meg a Lézer Jani! Jót dumáltam Katával, nagyokat röhögtünk mikor a mustárral próbáltunk Domókat rajzolni a műanyag tálcára.:)
Jó másfél órát tömegközlekedtünk mire haza értünk, vettünk egy kólát a non stop-ban, azt mondtam van otthon Bacardi, de megteszi fater kommersz vodkája is, ezek a csajok úgy sem tudják mit isznak.
Besettenkedtünk a szobámba, faterék észre sem vettek, tolták az SMS-t Alekoszra a tévé előtt. Bekvertem a Bacardi (vodka) - kólát, bevittem a szobámba. Mutattam vagy 50 Hondás videót a youtube-ról, jól elvoltunk. Aztán kiment pisilni, vitte a táskáját is, ez tuti vmi női szokás. Naná, hogy belefutott faterba, ami nem nehéz, mert 8x is kimegy éjjel mióta szarakodik a prosztatája, már nem úgy vizel mint a Jazz spricni! Jó sokáig kint volt Kata, de komolyan mondom megérte várni! Kihúzta a szemét japósra, felhúzott egy fehér inget, rakott miniszoknyát térdzoknival, a haját meg összecopfozta kétoldalt. Tisztára mint egy japó iskoláslány! Na nekem több se kellett, elváltotta az agyam a VTEC-et, rögtön az ágyra döntöttem! Tiszta JDM fáking jeee!
Hajnalban lépett le, muter már mosta fel a lépcsőházat. Szokás szerint lekurvázta, de minden csajomnál ez nyomja, tiszta Kenblock  a dumája. Reggel vettem észre, kiszakadt az olcsó Lidlis koton. Kibaszott Lézer Jani! Mindjárt hívom Pikacsu Lacit, hogy gáz van a kúppal, szorítsatok!

 

 

Hondibébibaba (Kata) 2011.05.09

Csumi Csajszik! Képzeljétek van Pasim! Palinak hívják. Nem valami trendi, hívhatnák inkább Krisztofernek vagy Ármándónak, de kezdem megszokni.:) A Lurdynál dumcsiztunk először. Jeni vitt ki oda, azzal, hogy penge verdák vannak, meg jó arcok. Pali jött oda hozzám, először a felét sem értettem miről beszél, JDM, Mugen, de olyan cuki volt abban a piros Hondás pólójában, mint Paul Walker. Mondtam, hogy imádom a Hondákat, igaz csak az S2000-et ismerem, valójában a BMW a kedvencem, de ez titok!:) Búcsúzóul adott egy aranyos kis szőrmókot , most már tudom ezt hívják Domónak. Még aznap éjjel bejelölt a fészbukon, meg egész héten tolta a lájkokat , csak aztán kért randit priviben. Közben reggeltem a flixre, jópofa oldal, tisztára kiművelődtem a JDM-ből!
Eljött a randi napja, vettem egy új toppot, fodrász, aztán lecseréltem a Playboyos körmeim Hello Kittyre, ezt neki szántam meglepinek. A Mammutnál taliztunk, egy hangos Civic-el jött értem, láttam nagyon meghatódott mikor meglátta a nyakamban a kis Domót, nagyon cuki volt! A garázsban valami leszakadt az autóról, nagyon ideges volt, amíg szerelt én cseteltem a csajszijaimmal. Aztán meg nem indult be a kocsi, egész este metróztunk, buszoztunk. Előtte mekiztünk, ő sajtburgert evett én meg happy meal menüt kértem, imádom azokat az édes kis kacatokat! 11 felé értünk hozzájuk belopóztunk a szobájába, bakardi kóláztunk (fura íze volt), Hondás videókat mutogatott a youtubon, már majdnem bealudtam. 2 óra körül már untam a dolgot, mondom kimegyek pisilni. Pont belefutottam faterjába, vicces pasi, még csapta is a szelet!Hihihi. Felvettem az iskoláslány jelmezt , ezt a flixen láttam az off topicban, kapott vagy 50 lájkot a csajszi. Azonnal az ágyra tepert, végzett 5 perc alatt , aztán mélyen aludt. Csurgott a nyála és motyogott álmában valami vétek swapról. Hajnalban leléptem, a lépcsőházban vmi szipirtyó lekurvázott. Jövő héten Jeni bemutat a BMW srácoknak. Van ott egy kopasz srác, tiszta Vin Disel! Pali meg ne tudja!

 

 

JDM Pali 2011.05.17

 

Konyicsiva Skacok! Tiszta depi vagyok! Kirúgtam Katát. Olyat szívtam a csajjal, mint Hónalj a Tájper szárnnyal! Minden nő kurva! Ezt már Ő is megmondta!

Pikacsu Laci pipa volt a JDM toldat miatt, némileg sikerült kiengesztelni Katától elcsent használt bugyijával. Azóta a fejtámlán virít, aszondja ez olyan japó szokás. Tegnap kint volt Kata a Lurdynál. A BMW-s kopasz csávó kocsiján üldögélt, na ez rendesen szíven baszott. Lacival bosszút esküdtünk, lenyomjuk a bajor szutykot ha addig élünk is! Kigurultunk másnap Vecsésre Killer Bee Sanyához, ha valaki segíthet rajtunk az csak Ő lehet! Álldogálunk  a ház előtt, kislattyog az arc, kezei  a szerelő overál zsebében, szájában egy frissen meggyújtott spangli, úgy dörmögi:

-Na mi van gyík arcok, mi a meló?

-Tuning kéne kicsi pénzből, le kell nyomnunk egy 328as propellerest. Becsületbeli ügy…

.-Na nyisd fel, a géptetőt buzikám, had lám mitek van!

 

Laci keresi a kombinált fogót, fél percig rángatja vele a kiszálasodott nyitóbowdent, mire felugrik a mattfekete gépháztető. Sanya nézi egy 4-5 másodpercig, majd megszólal:

-         Szarból várat még én sem tudok, de a kocsiért adok két kilót, meg beviszlek benneteket a Béke térig.

Láttátok volna Pikacsu Lackó arcát! Akkor láttam ilyennek utoljára, mikor a húgát tapizta egy részeg a metrón!

 

-Kösz Sanyi!

 

Ugrottunk be a kocsiba, 1-2 tiltás és már ki is fordultunk az utcából. Rájöttünk új stratégia kell, győzünk majd technikával! Laci napi négy órát nidforszpidezik jövő péntekig, én meg kikockázva nézem a Tokioi hajszát!  Na csá csumi csá! Jövő héten megvédjük a Honda becsületét!

 

 

 

 

JDM Pali 2011.05.19

 

Konyicsivá Spanok! Hát a mai napon se a cerkát lógattam! Megbeszéltem Pikacsu Lackó haverommal kikönnyítjük a kupéját a nagy ütközet előtti napon, ki is vettünk szabit mára. Reggel már csörög is Lackó, dadog az idegességtől. Valami csíra kibökte a gumiját a parkolóban, mivel nem egy lakó beígérte korábban, ha a ház előtt bőgeti  a motort, rábaszik. Mondom semmi baj cimbora, dobd fel a pótkereket, aztán húzd ide a beled, itt hevernek a lila felnijeim  a pincében, felszórjuk azt usgyi! Fél óra múlva már hallom, hogy rezeg ki a gitt a konyhaablakból, Lackó befordult a szomszéd utcába. Sitty-sutty felszereltük a görgőket, na irány át Lackóékhoz, könnyítsük ki kupét! Alig megyünk 200 métert, Lackó megszólal:

- Baszod ez a kerék ráz!

Végigfut az agyamon, hogy füstölgő gumikkal álltam meg mikor lenyomtam Lézer Janit, nem vitás, lefékeztem a Yokohamákat. Sebaj, itt tanyázik Gyulabá két utcányira, azóta gumis mióta az eszemet tudom. Befordulunk a műhely elé, látom sehol egy kliens, az öreg bent zsugázik a műhelyben. Mutatja messziről, guruljunk rá az emelőre, fél méterre megálljt int, számára is bebizonyosodott ez hasmagasság nem az emelőhöz lett méretezve. Picsázik az öreg rendesen, négykézláb a krokodillal keres emelési pontot.

-         Na a helyzet fiúk? Azt apád, hogy van Palkó!

-         Fater az zsírul, de szitál az autó kereke,  valamit csináljon vele Gyulabá!

 

Becipeli az öreg két első kereket, mi meg bámuljuk az új gumikat , hát látom a kerekem ott pörög a szerelő gépen az öreg fejti le róla a kaucsukot, a lila festék meg csak úgy pereg le a peremről!

-         Mit csinyász Jóember?!

-         Kibaszom ezeket a hulladék gumikat a szemétre, válasszatok újakat.

-         Miféle hulladék?! Tavaly vettem a flixen ezeröté darabját, centirozza csak szépen ki, az mehet fel  a helyére!

-         Édes fiam, ez  a gumi el van fékezve, kemény már mint a pilóta keksz amit nagyanyád felejtett a kredenc tetején, ráadásul belül minta sincs.

-         Gyulabá az azért van lenyalva belül, mert a kocsin olyat dől negatívba a kerék, mint Jacko a Smooth Criminal klipben! Amcsi sztájl! Vágja már! Az F1 ben talán van minta a gumin he?!

 

Legyint az öreg, aztán  visszapattintja a gumit a felnire majd nekiáll centirozni. Felnyalt vagy fél méter ragasztott súlyt a peremre, úgy nézett ki vele a felni mint a rulett kerék, a peremen meg 20 centi hosszan virított ki a fehér alapozó. Esküszöm ha nem lenne fater ivócimborája, már lerúgtam volna a veséjét!

Már elment lassan  a fél nap mire Lackóék háza elé érünk, nekiesünk a kocsi belsejének, mint Steiner Kristóf a fitymasalátának. Kiszedtünk mindent amit lehetett, mélyláda ,erősítő, kárpit hangszóró , pótkerék. Csak a Hyundai fejegység meg  a csipogó maradt, azt mondja Laci ahhoz ne nyúljunk, mert fél nap volt míg telepítette, de így is elhallgat ha balra indexel. Háromszor fordultunk  a negyedikre, mire mindent felhordunk, kezdhettük a mentális felkészülést.

Rögtönöztünk egy házi oltárt Borsodis rekeszből , kiragasztottuk fölé Soichiro Honda  fotóját, majd elmotyogtunk négy miatyánkot japánul. Betoltunk rá két kupica royal vodkát szakés csészéből, végezetül meg ráadtuk Lackó húgának Hello Kittyjére Kata bugyiját, aztán keresztül böktük nagymuterja kötőtűjével. Olyan rituális volt az egész, esküszöm , Mell Gibson se rendezett volna jobbat!

Este lett mire hazabuszoztam, hogy baszná meg  a Lézer Jani! Még gyorsan létrehoztam egy „civic vs. BMW” profilt a fészbukon, kaptam 14 lájkot, meg négy halálos fenyegetést  fél óra alatt. Köcsög béjemvések, holnap megtudjátok milyen a japánok istene!

 

 

 

 

 

JDM Pali 2011.05.19

 

 

Konyicsivá Skacok!

Tegnap volt az ütközet a köcsög béjemvéssel! Na de ne szaladjunk ennyire előre! Örökkévalóságnak tűnt az a nap! A gondolatok csak úgy cikáztak  a fejemben egész nap. Két kosár sültkrumplit is odaégettem melóban, annyit ábrándoztam! Szinte láttam magam előtt, ahogy megdicsőülve visszagurulunk a Lurdyhoz, lányok sikongatva ugrálják körbe Pikacsu Laci kupéját, én odaslattyogok  a porig alázott kopaszhoz és hanyagul odalököm neki : „-Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz.”. Ó de szép is lett volna… Már sötétedett mire Lackó értem jött, bedobtam magam a jobb egybe, és felnyomtam a hangerőt a hi fi-n ahogy szoktam. Mr. Busta úgy cincogott a maradék két hangsugárzóból, mint ha Miki Egéré reinkarnálódott volna, mivel minden más hangsugárzó áldozatul esett a súlycsökkentésnek. Elmeséltem, hogy a sültkrumlis sztorimat Lackónak, hogy oldjam a feszültséget, de láttam, hogy a megszokottnál is digitálisabban vezet. Mire kiértünk, már voltak páran a parkolóban, egy kisebb csoportosulás közepén Trebron osztotta az észt, csak úgy itták minden szavát. Na ő aztán mindent tud  a tuningról! Ráadásul ő rendelkezik Közép-Európa legnagyobb pornó gyűjteményével. Egyes városi legendák szerint egy bélyegképnyi méretű vagina fotóról megmondja, melyik művésznő csunyája.

Beálltunk a népes hallgatóság közé, de szemem sarkából a béjemvés galerit figyeltem. Nem kellett sokat várnom, jött  a kopasz a 328al, mellette Kata aki szokás szerint a műkörmeivel bíbelődött. Ha a dühömet lóerőkre lehetett volna  váltani,  Lackó motorja kiszalad volna a kaszniból! Jó másfél órát nyalakodtak, mire kocsiba vágták magukat és lépésben elindultak  a kijárat felé. Intettem Lackónak, „-Itt az igazság pillanata!”  Mire a Könyves Kálmánra kifordult, már jeleztük a 20 cm.es követési távolsággal és a gázfröccsökkel, hogy a vérét akarjuk venni. Vette is a lapot , padlózta a propellerest, vagy 160 -al hajtottunk a Lágymányosi hídra. A kupé szépen tartotta a tempót, Lackón is látszott a kitartó nidforszpidezés eredménye. A probléma a lehajtónál kezdődött, mert nem tudtunk a bajor fostalicska elé kerülni, így a spanom a vészfékezés mellett döntött. A 10 éves kopott yokohamák tapadása olyan volt a nyálkás aszfalton, mint nagymuter teszkó gazdaságos fogsor rögzítője. A padkának csapódva álltunk meg csattanás kíséretében. Azonnal kiugrottunk és elemeztük a károkat. JDM toldat a kocsi alatt, bal első defekt, a lila felnim meg peremnél eltörve. Az első csapásokat kiheverve konstatáltuk, hogy a pótkerék Lackó ágya alatt pihen, hiszen azt is kiszedtük, pár tized másodpercet remélve a gyorsulásból. Fél órát kalimpáltunk mire sikerült taxit leinteni. Szép nagy kör volt, haza a pótkerékért, majd vissza a kocsihoz, jattal majdnem egy 10est gombolt le rólunk a drájver. Lackó meg is jegyezte, hogy mentünk volna inkább Dokk Clubba, ezért a pénzért, még két beszívott tiniluvnyát is megpipáztathattunk volna. Mondtam neki ne rinyáljon, nekem a lila felnim veszett oda, az egyetlen emlék, ami szeretett autómból megmaradt. Hazáig dicsértem a kupé teljesítményét és páratlan vezetési stílusát, de csak akkor enyhült meg, mikor a negyedik hubertuszt ittuk a nonstop előtt. A kocsiban aludtunk részegen, mint a hajlákonyak. Kibaszott Lézer Jani!

 

 

Szemelvények Kúpos Laca naplójából

2011. 04. 17.
Áhoj spanok!
Nem fogjátok elhinni, a 7végén kijutottam Lacházára, a reptérre. Nagyon készültem az eseményre, izgatottan indultunk útra a Lurdytól.
Természetesen konvojban mentünk, már egy éve írtuk a konvoj listát a flixen, tök baró volt.
Sajnos út közben az M0-on egy hülye köcsög TDI vagy TSI vagymijaf@szom skoda fabiás besorolt a konvojba. Értitek? Volt pofáján bőr belepiszkítani a mi isteni hondás sorunkba.
A tükörből láttam, hogy mutogat, biztos versenyezni akart a szarával. Gondoltam, megszívatom és ráijesztek. Nyomtam egy padlóféket, erre a hülye barom nem beledurrant a Kúpomba?! Amúgy mindegy már, a Pali a múltkor már lezúzta az elejét, miközben a Katának frenkizett a parkolóban.
Persze egyből rendőrt hívtunk, aki azonnal kiszúrta a bizonylat nélküli fóliámat, meg a sárvédőbe érő felnimet. A k..vaanyját, nem megb@szott 20 ezerre, a lökösömmel már nem is foglalkozott! Hogy szülne sünt farfekvéssel!
A crash miatt bő 2 órát késtünk a nyitásról, emiatt 10 ezerért engedtek be engem és Katát a rendezők (oioio monnnyon le!)
Igen, a Katával voltam. A múlt héten még a Palival járt, de szerdán elhívtam a Mekibe és a heti kajapénzemből vettem neki egy sajtburgert kólával; azóta velem jár.
Szóval beértünk a reptérre, én azonnal a versenypályára gurultam. Katát hallottam pampogni valami Hannah Montana-s pólóról, de én csak a VTEC üvöltését hallottam. Beálltam a kúppal egy 4. gen mellé. Behúztam a kéziféket, 1-be be, padlógáz, egy kicsit, tudjátok, meg kell forgatni a kereket, hogy jól tapadjon az 1 milis profil.
Pechemre rajtoláskor a bal első kerekem eldurrant, miközben a 4. gen kilőtt…
Öröm az ürömben, hogy a rajtot Frenki indította, tudjátok, a ValóVilágból.
Miután leszerepeltem, kértem tőle autogramot és megkínáltam cigivel. Azt mondta, hogy nagyon tehetséges vagyok és ha gondolom, beszervez a VV5-be. Szupii, hetekig csak eszem-iszom, vakarózás, és ha megnyerem a játékot, a zsetonból vehetek egy új CR-Z-t.
Este bemutattam neki Katát, kis segítséggel ő is velem tarthat majd. Nem lesz unalmas életünk, állítólag a Stohl Buci is jön, de ő 2 évig lesz benn!
Ez a Frenki nagyon rendes csávó, késő este azt mondta, hogy a Katáékkal egy utcában lakik, ezért fel is ajánlotta, hogy hazaviszi.
Én egyedül indultam haza, útközben találkoztam egy lerobbant fehér szivikessel. „Mi hondások tartsunk össze” alapon megálltam. Azt mondta, beköpte az egyik gyertyát, de nincs rávalója. Én ezért odaadtam a maradék pénzemet, úgy érzem, jófej voltam.
Mikor hazaértem, hallottam, apám osztja az észt, nem lesz CR-Z, mert L. Janiék bevezették a 98 %-os különadót, így a faternak a végkielégítése után tejelnie kell (az összes politikus kapja be az összes faszomat!)
Nincs mit tenni, új kocsi nem lesz, lökösöket meg nem tudok venni. Így hát úgy döntöttem, eladom a kúpot, veszek belőle egy 4. gent, mert aszongyák a spanok, hogy az a király. Ha marad még egy kis apró, kerül rá néhány matrica, meg szopóálarc, bár a köcsög fórumosok aszongyák, ez utóbbi típusidegen.
Na, megyek, mert az apám az internetet is lekorlátozta, a múltkor túl sok csöcsös képet nézegettem az

 

Frenki blogbejegyzései

2011. 04. 17.
Szasztok tesókáim!
A múlt hetem a szokásos módon telt: idióta rádió-, meg tévéműsorokban kellett a hülye riporterekkel dumálni, áá, nem bírom én ezt má’!
Ja, a hétvégén Lacházán voltam, valami szamurájtalálkozó volt, meg a kissrácok versenyezgettek. Megint engem kértek fel a verseny „házigazdájának”. Kurvára unom már, de kell a lé, a belépők felét leszurkolják nekem, úgyhogy faxa minden.
Képzeljétek, volt ott egy szánalmas kis pöcs, ütött-kopott szar Hondájával. A rajtnál villogott a tükörradiál gumijaival, majd eldurrant a bal egy.
A verseny után elkezdett nekem nyalni, fizetett két sört, meg lenyúltam a cigijét. Beígértem, hogy bejuttatom a VV-be. Az idióta meg elhitte. De ott volt a barátnője is, nem rossz buxa. Hülyítettem 15 percet, megitattam vele 2 dzsintonikot, aztán elvittem a mobilvécék mögé, aztán jól megtámasztottam.
Amúgy volt ott minden, kaja orrvérzésig, ja úgy bezabáltam, még most is itt melengetem a seggemmel a retyót. Nem néztem se istent, se embert, úgy toltam befelé a Coronitát, mint újszülött az anyatejet.
Voltak ott bringák is rendesen, ja.
Na, ez a suna persze haza már nem a barátjával ment, belöktem a kocsimba, és irány Pest!
Útközben még kétszer megálltunk a parkolóban, mutatott egy kis mélytorkost.

Hát pajtikáim, így telt múlt hetem, most pedig felemelem a seggem, betolok egy whiskyt oszt elteszem magam holnapra.
Na csá!

 

Frenki blogbejegyzései

2011. április 20.

Gyerekek, az a kurva kürtőskalács!!!
Még most is fosok!!

 

 

 Kedves olvasóim, eddig a történet. A kommentekben lehet tippeket adni a folytatáshoz. Külön Köszönet Kék Béka barátomnak a "Lacházi" bejegyzésekért.

Fél füllel azt hallottam, Pali újra Civic-re gyűjt, Kata pedig teherbe esett, de az apja kiléte kérdéses.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: humor jani lézer kiskunlacháza jdm hondások hondatalálkozó


A bejegyzés trackback címe:

https://accordhecsi.blog.hu/api/trackback/id/tr813111718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása